Kristina Marie Darling | Poeta, assagista i editora

La Residència Faber és com cap altre programa que existeix per a artistes. Quan vaig arribar a Faber, em va impressionar tant la bellesa del lloc com l’amabilitat de les persones que van organitzar la residència. No obstant això, l’aspecte més valuós de la meva experiència a Faber van ser els diàlegs, converses i connexions que vaig fer amb professionals creatius i educadors que treballen fora de la meva disciplina.

Des del principi, les nostres converses durant els sopars meravelloses van ser molt variades i estimulants. Vam debatre sobre la política, la pedagogia, la creativitat, i com es connectaven amb la nostra pròpia pràctica com a artistes i practicants en l’àmbit. He après més a formar part d’aquesta comunitat del que hauria après en una classe, molt més.

Com a resultat del temps i espai ininterromputs per treballar en el meu projecte —un regal de veritat— he completat un esborrany del meu llibre de text per a professors de poesia, que està sota contracte amb l’editorial de la Universitat d’Akron. Aquest esborrany és encara més fort per a les percepcions dels altres, i per al diàleg continu entre els educadors i els artistes que ensenyen en el nostre grup.

Com a resultat de les relacions que he fet amb els artistes que han participat a Faber, estic desitjant entrevistar la meva companya de residència Erica Buist per a la meva columna setmanal a The Kenyon Review Online, i continuar la conversa més enllà de Faber, i també seguiré dialogant amb altres artistes i incorporant les idees d’altres artistes residents a la meva pràctica diària.