Sandra J. Ceas | Fira del Dibuix (Olot) | 14 d’octubre de 2017

La meva experiència participant a l’Olot Fira del Dibuix va ser increïble! Vaig optar per crear una gran instal·lació de Land Art a la plaça Clarà utilitzant matèries indígenes. Vaig quadrar un espai de composició i després vaig recollir petits trossos de la natura i materials de rebuig. Vaig muntar espontàniament diversos elements en formes que se sincronitzaven en un bonic patró de la naturalesa per donar valor a restes que llancem a les escombraries. En pocs minuts, la curiositat d’uns nens va fer que s’unissin ràpidament a la creació artística amb entusiasme. Encara que no parlo català, un somriure i una mica d’ànim van eliminar la barrera lingüística i es van convertir en equips de treball. Més tard també hi va participar un estudiant d’art de l’Escolar d’Art d’Olot. Em va encantar la naturalesa lúdica dels participants i l’alt respecte pel meu art. El resultat final de l’obra d’art va ser estupenda, il·lustrava l’amor universal de la natura, la bellesa i la comunitat.