Tiina Kristoffersson | Directora d’un teatre musical

Quan vaig rebre el correu electrònic de Faber Residency dient que havia estat seleccionada com a una de les participants en la residencia de creences religioses, em vaig sentir una de les persones més afortunades del món. Imagineu-vos, durant tot aquest temps he pogut dedicar-me al meu projecte sense distracció, per no parlar de tots aquells paisatges meravellosos de Catalunya que havia vist en imatges i ara he viscut en viu i en directe.

Quan vaig arribar a Olot, em vaig adonar ràpidament que a la Residència Faber compliria més les meves expectatives. Passejar pel meravellós sol de tardor envoltat dels magnífics Pirineus va ser una experiència única i molt apreciada pel “sistema de suport” per treballar i escriure. Però el que realment marca la diferència és l’enfocament que la Residència Faber té a l’hora de triar els seus participants: reunir persones de diverses disciplines i antecedents professionals entorn d’un tema específic crea una atmosfera única de confiança i creativitat. Després del primer esmorzar juntament amb els meus nous amics, vaig sentir un profund sentiment de gratitud per aprofitar l’oportunitat de conèixer persones intel·ligents, creatives i apassionades que arribaven a Olot des de diferents racons del món.

A la nostra vida quotidiana, és molt fàcil obtenir una visió del túnel del treball i els projectes. El millor antídot és canviar el lloc físic de treball i aprendre de noves persones amb projectes i generositat interessants per compartir idees i pensaments en igualtat de condicions. No puc més que admirar a tots aquells valents que han contribuït a la creació de Faber Residency. Gràcies a la ciutat d’Olot, Francesc Serés i Gavina Freixa per donar-me l’oportunitat d’ampliar els meus horitzons!