Klara Rëgno | Doctoranda, investigadora feminista, professora titular

Vaig tenir el gran privilegi de participar a la residència Faber de feminismes al novembre de 2017. Els coordinadors del programa, el director Francesc Serés, i Gavina Freixa i Pau Ávila, responsables de l’administració i la comunicació, ens van donar la benvinguda de la millor manera possible i van fer tot el possible per fer que la nostra estada fos memorable i productiva. La residència em va oferir una oportunitat meravellosa de centrar-me en el meu propi treball i d’inspirar converses amb les companyes de residència, un grup divers d’acadèmiques, periodistes i escriptores durant el sopar. El que també m’ha agradat de Faber ha estat l’oportunitat de participar en la comunitat local. Durant la meva estada, vaig presentar alguns dels temes del meu llibre sobre gènere/feminisme, organització i lideratge als alumnes de l’escola Cor de Maria.

Les instal·lacions de Faber són excel·lents i, després d’unes hores de treball intenses, ha estat meravellós aclarir els pensaments en alguns dels camins propers amb uns escenaris de fons impressionants. Vull expressar el meu més profund agraïment al coordinador de l’equip i a l’Ajuntament d’Olot i la Generalitat de Catalunya, departament de Cultura, per fer possible aquesta meravellosa experiència.