Tania Kolympari | Doctoranda de Política Educativa i Sociologia Política

Vaig venir a Faber per desenvolupar el meu projecte escrivint un capítol. L’atenció es va centrar en la forma en què els grups d’interès, com els sindicats de docents, han influït en la formulació de la política educativa sobre la qüestió de l’avaluació de l’educació a Grècia. La reforma de l’evacuació educativa és un dels temes més difícils i disputats de l’agenda política, especialment a Grècia, on des de 1982 no s’ha implementat cap sistema d’avaluació de professors a les escoles públiques. El meu treball tracta d’explicar la història d’aquest fracàs.

En arribar a Faber, em va encantar. La naturalesa que l’envolta, amb les assolellades muntanyes d’Olot, l’ambient de suport i sobretot l’amabilitat del personal, m’han facilitat molt la concentració en el meu treball. Faber em va oferir el marc perfecte perquè pogués treballar sense interrupcions i amb comoditat al meu propi ritme. L’hotel compta amb totes les instal·lacions necessàries per a un lloc de treball de suport. Fer una simple passejada després de diverses hores d’escriptura em va donar molta energia positiva per continuar el meu treball. Visitar les ciutats medievals dels voltants va ser una de les experiències més valuoses de la meva vida. L’oportunitat d’interactuar amb altres persones i discutir sobre el meu projecte va ser un altre element actiu. Vaig gaudir compartint les meves idees amb residents de diferents camps d’interès. Gràcies al personal de Faber, Francesc, Gavina i Pau, que sempre van ser de gran ajuda, el meu treball ha estat més productiu que mai en tan poc temps. No només vaig completar el capítol, sinó que també vaig revisar-ne dos més.