ANDORRA

tres setmanes en residència individual

 

Que és Faber Andorra?

Faber Andorra obre les portes a la Massana de la mà del Govern d’Andorra i de l’Institut Ramon Llull. Faber Andorra forma part de la Xarxa de residències Faber que impulsa l’Institut Ramon Llull i, com Faber Olot, és una residència interdisciplinària que vol fomentar la importació de talent, el coneixement de nous projectes, les relacions internacionals i també posar a la disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir.

És per això que fem una crida a artistes, escriptors, investigadors, docents i professionals de qualsevol camp de coneixement perquè presentin candidatures i projectes.

Faber Andorra és una residència individual que farà una estada d’un màxim de tres setmanes per deixar pas al resident següent. La data d’obertura de Faber Andorra és el 9 de setembre de 2019 i està oberta tot l’any. Posem a disposició dels residents un apartament totalment equipat, un estudi de treball i una beca de 60 euros diaris.

Faber Andorra només acull residències individuals, que no es poden presentar propostes per grups ni per parelles.

Faber Andorra no es fa càrrec del cost del viatge. Els residents hauran d’arribar a l’estació central d’autobusos, on els recollirà el personal de la residència.