Negin Armioun | Arquitecta i investigadora

La vida és una oportunitat única, oi? I sempre estic buscant noves i diferents experiències per enriquir la meva vida! Especialment aquelles experiències que poden ampliar la meva perspectiva. Faber em semblava una amb un ambient multidisciplinari al voltant d’un tema específic en la planificació urbana. No obstant això, quan vaig arribar a Faber, a Olot, i després de passar-hi uns quants dies, tot plegat va esdevenir més que una experiència. No només els treballadors i el director de Faber es mostraven entusiasmats amb la feina que fan, més enllà de la responsabilitat que suposa; no només els viatges i les reunions són plens d’energia, i és més que una part del pla de la residència; no només els residents són uns acompanyants perfectes en totes les nostres converses, no són només residents; però també Olot mateix té molt més per oferir que un poble d’aquesta mida té més que una ciutat mitjana. Faber em va donar l’oportunitat de pensar sobre la fenomenologia del discurs d’independència en l’esfera pública mentre caminava pels carrers. Els carrers plasmen aquest discurs a través de símbols, banderes i llums. Vaig sentir que estic en aquest moment i lloc de la història que seria inoblidable. Em vaig sentir com a part de tots els somiadors que intenten construir el futur. Em vaig sentir verda com els paisatges, blava com el cel i groga com els carrers.