Laurence Estanove | Investigadora, escriptora i professora

Quedar-me a Faber va ser una oportunitat increïble per a mi. Va ser la meva primera residència i les condicions eren ideals: tot està fet perquè puguis concentrar-te plenament en el teu treball. L’equip de Faber són persones increïbles que em van fer sentir com a casa des del moment en què vaig arribar, el personal de l’hotel va ser molt amable i servicial, i els voltants són tranquils i perfectes per fer caminades energitzants. Caminar fins al cim dels volcans va ser perfecte quan tenia dificultats per escriure. Vaig poder fer progressos significatius en el meu projecte actual, no només perquè vaig tenir temps per dedicar-m’hi sense haver de pensar en res més, sinó també gràcies als intercanvis amb els altres residents. Tot i que no en el mateix camp, vam poder compartir el nostre treball entre nosaltres i per a mi va ser una experiència increïblement inspiradora. Em va donar confiança en el que estava fent i va desencadenar noves i emocionants perspectives d’escriptura que no preveia.