2018

Ange Fitzgerald

Professora docent i investigadora en educació

Brisbane (Austràlia)

Del 15 al 24 d’octubre de 2018

Biografia —

Ange Fitzgerald és professora associada a l’Escola d’Educació de Mestres i Infantesa a la Universitat del Sud de Queensland (USQ).

El desig d’Ange és saber més sobre l’aprenentatge i la docència que la va portar a la costa oest d’Austràlia, on va utilitzar investigacions a partir de vídeo per explorar pràctiques docents efectives en l’educació primària de ciències. És una apassionada de la recerca basada en la classe i de l’educació docent a l’escola.

Després d’això, va tenir l’oportunitat de traslladar-se a l’Orient Mitjà durant dos anys per incorporar-se en una organització no governamental jordana a través de voluntaris internacionals australians. Va donar suport a un petit equip de personal local com a assessora educativa per desenvolupar plans d’estudi per explorar temes relacionats amb Petra.

Angela va tornar a la Universitat de Monash com a intermediària per al programa d’Experiència Professional Internacional i després com a directora d’Experiència Professional abans de començar a la USQ a principis d’aquest any.

Projecte —

Durant la meva estada a Faber em dedicaré a unir els fils aparentment dispars dels meus interessos de recerca (educació en ciències primàries, pràctica a l’aula i experiències professionals primerenques) per crear una nova direcció per al meu treball. M’agradaria embarcar-me en un estudi longitudinal que examini les experiències viscudes pels professors de primària graduats (dins dels seus primers cinc anys en la professió), particularment en l’àrea de l’aprenentatge i l’ensenyament de les ciències, mitjançant l’ús de pràctiques de creació de documentals. La intenció és començar a conceptualitzar com podria ser aquest treball proposat per informar al desenvolupament d’una proposta per a una subvenció a gran escala.