2019

Devdatt Dubhashi

Professor d’universitat

Göteborg (Suècia)

Febrer 2019

Biografia —

Web

Devdatt Dubhashi és professora titular de Ciències de la Computació a la Universitat de Chalmers, Suècia. Té un doctorat en Ciències de la Computació de la Universitat de Cornell. La seva principal àrea d’investigació són els algoritmes i l’aprenentatge automàtic. S’ha exercit com a expert extern de l’OCDE en innovació basada en dades i ha dirigit diversos projectes nacionals i internacionals en aprenentatge automàtic i àrees relacionades.

Projecte —

Nosaltres (Gerardo Schneider, Alessandro Panconesi i jo) estem escrivint un llibre de ciència popular sobre el llegat d’Alan Turing, el pare de la informàtica. El Premi Turing és un premi anual per reconèixer els èxits dels informàtics, i en el nostre llibre expliquem algunes idees centrals de la informàtica que donen forma al món actual i com es van desenvolupar a partir de les idees de Turing i dels guanyadors dels premis Turing.

A causa del nostres compromisos professionals diaris no hem pogut reunir-nos per treballar junts en el projecte. Faber ens donarà l’oportunitat única de reunir-nos per treballar d’una manera tranquil·la i dedicada cap a la finalització del llibre.