2018

Don Shafer

Locutor, estudiant, investigador

Vancouver (Canadà)

Del 23 de setembre al 3 d’octubre de 2018

Biografia —

Web personal

Don és un veterà locutor, estudiant i consultor del Hamilton Media Group. Està compromès a fer servir tot el que ve amb una carrera en els mitjans de comunicació, així com el que està aprenent a la Universitat Simon Fraser mentre completa la seva mestria per ajudar a aconseguir un canvi social positiu.

Li interessa la relació entre els mitjans de comunicació, l’art, la cultura i la nostra interconnexió entre nosaltres, el món que compartim, i aprendre l’art de com fer preguntes boniques.

Don és un partidari convençut de les organitzacions comunitàries i ha servit en els consells de Variety the Children’s Charity, PFLAG, la Fundació de l’Hospital General de Kelowna, així com en el Consell Assessor de Degans de la Universitat de Columbia Britànica.

Els seus interessos de recerca i ensenyament inclouen mitjans de comunicació, psicologia profunda, filosofia, canvi climàtic, justícia ambiental, construcció de la pau, sostenibilitat ecològica, geografia social, art i cultura.

Projecte —

Com locutor i estudiant de mitjans de comunicació, he après que les millors converses són aquelles en què la capacitat d’escoltar i de fer preguntes generoses treu a relluir el millor dels que pregunten, així com dels que contesten. Ser capaç d’anar més enllà d’un discurs públic de certesa o absolutisme i entendre per què l’assoliment d’un terreny comú no ha de ser la meta. Per tant, una bella pregunta és una pregunta ambiciosa però processable que pot començar a canviar la manera en què sentim, percebem o pensem sobre alguna cosa, i que podria servir com a catalitzador per aconseguir un canvi personal i social positiu a mesura que compartim les històries del nostre temps. Aquest projecte em permetrà explorar nous punts de partida dins de les converses i construir ponts cap a una narració més compromesa i una investigació basada en la narrativa. Aquest projecte s’esforça per il·luminar el cor d’un tema o punt de vista, i aquest lloc entre la ciència, els fets i les creences arrelades.