2019

Gerardo Schneider

Professor d’universitat

Göteborg (Suècia)

Febrer 2019

Biografia —

Web

Gerardo Schneider és professor titular de Ciències de la Computació a la Universitat de Göteborg, Suècia. Té un doctorat en Ciències de la Computació de la Universitat Joseph Fourier (laboratori VERIMAG), França. Els seus interessos de recerca inclouen la verificació formal, l’especificació i l’anàlisi de documents normatius i la privacitat.

Projecte —

Nosaltres (Devdatt Dubhashi, Alessandro Panconesi i jo) estem escrivint un llibre de ciència popular sobre el llegat d’Alan Turing, el pare de la informàtica. El Premi Turing és un premi anual per reconèixer els èxits dels informàtics, i en el nostre llibre expliquem algunes idees centrals de la informàtica que donen forma al món actual i com es van desenvolupar a partir de les idees de Turing i dels guanyadors dels premis Turing.

A causa del nostres compromisos professionals diaris no hem pogut reunir-nos per treballar junts en el projecte. Faber ens donarà l’oportunitat única de reunir-nos per treballar d’una manera tranquil·la i dedicada cap a la finalització del llibre.