2019

Kasimma Chinelo Okani

Escriptora

Abuja (Nigèria)

Del 23 d’octubre al 7 novembre de 2019

Biografia —

Kasimma Chinelo Okani és una escriptora de prosa a temps complet i una lectora apassionada. Està molt interessada en la història: com vivien els seus avantpassats, com sobreviure sense Internet i sense telèfons mòbils, quines eren les seves creences. Llavors el compara amb el present. Ella creu que els llibres són les finestres a través de les quals la generació futura pot veure com estem vivint ara. Ella creu que les històries —i en general, l’escriptura— és una de les millors eines en la guerra contra el mal.

A part d’escoltar jazz i saltar al mig de la nit per escriure inspiracions, Kasimma dibuixa inspiracions per les seves històries a partir dels esdeveniments en el món i el diàleg.

Ha participat activament en Ebedi Hills, Nigèria; SAIL, el Líban; SSDA flow workshop, Nigèria; Thread, Senegal; i IWP lines and Spaces tour, Nigèria. Els seus treballs i articles es publiquen en revistes i diaris en línia.

Projecte a Faber —

Durant la meva estada a Faber, també escriuré alguns contes sobre Olot. La trobada amb altres escriptors és sempre un motiu d’alegria, perquè hi ha molt per aprendre de la interacció. El més important és que em concentraré en reescriure la meva novel·la. És una història sobre una dama que va acceptar una aposta perquè el rei promès de Agbor s’enamorés d’ella, però ella inesperadament s’enamora d’ell.