2019

Lourdes Gonzales

Especialista en comunicació i gestor cultural

Lima (Perú)

Del 23 de setembre al 4 d’octubre de 2019

Biografia —

Lourdes té estudis de llicenciatura en Ciències de la Comunicació i Arts i té un mestratge en Administració d’Art. Ha treballat creant estratègies de comunicació en agències de publicitat digital com J. Walter Thompson, Wunderman Phantasia i Findasense Perú. En el sector de les arts i la cultura, ha col·laborat en les àrees de comunicació i administració per a organitzacions culturals a Itàlia i Perú com l’Acadèmia d’Arts Clàssiques de Florència, la Universitat de Bolonya, la Companyia de Teatre Instabili Vaganti i el Museu de art de Lima, on actualment treballa.

El 2017, va obtenir una beca de la Universitat de Bolonya per dur a terme la investigació “Communication performing arts organizations in the digital era: The Stratford Festival case”.

Projecte a Faber —

Estic molt interessat en els temes de les comunicacions i el desenvolupament de l’audiència i l’ús d’eines digitals per arribar a un ampli públic en les arts. Durant la meva estada a Faber, treballaré profundament en un projecte relacionat amb aquestes àrees, específicament en la creació d’una organització cultural a Perú especialitzada en oferir serveis de consultoria en màrqueting cultural i desenvolupament d’audiències.