2018

Marta Carnicero

Enginyera industrial i escriptora

Barcelona (Catalunya)

Maig 2018

Biografia —

www.martacarnicero.com

Marta Carnicero és enginyera industrial. Ha cursat el màster en Creació Literària que ofereix la Universitat Pompeu Fabra i ha participat en el projecte de traducció literària Word for Word, organitzat per la Universitat de Columbia i la UPF. És autora de la novel·la El cel segons Google (La Magrana, 2016), que Acantilado publicarà aquesta tardor en traducció de Pablo Martín Sánchez. La traductora Alicia Meier treballa també en la versió anglesa de la novel·la gràcies a una beca PEN/Heim.

La Marta és docent del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i compagina aquesta feina amb l’escriptura de la seva segona novel·la.

Projecte —

La memòria és un objecte d’estudi fascinant, ja que és la responsable de qui som i com vivim. Si, a més, considerem la importància creixent que les noves tecnologies tenen a la societat, la creació d’una ficció centrada en aquesta qüestió resulta extremament atractiva. Amb aquest projecte, la Marta vol reflexionar sobre l’impacte dels records i el seu efecte en la nostra forma de vida.