2017

Susie Hammond

Poeta, professora d’escriptura

Seattle, Washington (Estats Units)

Del 23 d’octubre al 7 de novembre de 2017

Biografia —

Susie Hammond és canadenca però viu a Seattle, Washington, (EUA). Experiodista, editora, professora i educadora d’arts, i ara escriu poesia. La poesia és capaç de reconèixer i portar la curació a la pèrdua de la capacitat humana que pot presentar-se com a silenci i trauma en el despertar de l’opressió. La poesia pot fomentar la resiliència humana, promoure el respecte i alleugerir l’opressió.

Curiosament sobre la presa de decisions humanes, l’enfocament de Susie a la seva pràctica és qüestionar àmpliament —en l’evolució, la ciència i les arts— explorar alternatives a la dinàmica de dominació i desenvolupar posicions a partir de les quals es poden generar models de relacionalitat.

Susie és alumna de la California’s Squaw Valley Community of Writers, i d’Alberta, i de Canada’s Leighton Artist Colony a Banff Centre for Arts and Creativity. Les seves històries, rimes i cançons per a nens s’han interpretat, gravat i retransmès. Els estudis de ritme de Dalcroze han presentat la seva poesia i ficció. El seu proper poema serà «The Squaw Valley Review».

Projecte —

A Faber, Susie continuarà la seva recerca i generarà nous poemes per incloure en una col·lecció que està elaborant. El títol de treball de la seva col·lecció és Daughters and Journeys. El tema principal és l’opressió, la curació i la connexió a través de l’òptica feminista relacional.