2019

Tania Kolympari

Doctoranda de Política Educativa i Sociologia Política

Atenes (Grècia)

Del 28 de febrer al 18 de març de 2019

Biografia —

Academia

ORCID

Tania Kolympari és doctoranda a la Universitat d’Ioannina amb una beca de la Fundació per a beques estatals. Té un MEd en Assessorament Educatiu de la Universitat d’Atenes i un màster en Educació i Discapacitat de la Universitat de Roma. També és llicenciada en Educació Infantil per la Universitat Aristòtil de Tessalònica i en Educació Primària per la Universitat d’Atenes.

És membre fundador de l’Associació Hel·lènica d’Avaluació Educativa i ha treballat com a professora. Ha publicat el seu treball en revistes científiques internacionals i grec i ha participat en nombroses conferències i seminaris a Grècia amb presentacions orals.

La seva recerca se centra en l’anàlisi de polítiques, la política i la formulació de polítiques en l’educació, els grups d’interès, la sociologia política i l’avaluació de l’educació. Per al seu màster en Avaluació Educativa i llicenciatura en Educació de la Primera Infància, va rebre una beca de la Fundació de Beques de l’Estat i un Premi a l’Excelència.

Projecte —

El projecte que duré a terme a Faber consisteix en la finalització de la investigació i el desenvolupament d’una nova teoria social sobre com els grups d’interès influeixen en la política educativa. Es tracta d’una anàlisi qualitativa sistemàtica de les dades que permetran desenvolupar una nova teoria que expliqui la forma en què els grups d’interès, com els sindicats educatius, han influït en la formulació de la política educativa sobre el tema de l’avaluació educativa a Grècia.