2018

Tristán Pérez-Martín

Fotògraf i editor de vídeo

Espanya i Argentina

Del 20 al 28 de març de 2018

Biografia —

www.tristanperezmartin.com

Nascut a Buenos Aires (l’Argentina), Tristán va estudiar a l’Escola d’Art Fotogràfic d’Avellaneda. Amb seu a Barcelona des de l’any 2000, va formar part de l’Associació Cultural Finmatun, que va oferir tallers de vídeo, fotografia i dansa a presons (2006-2011). Especialitzat en fotografia i videografia per a dansa contemporània i arts escèniques des de 2007, forma part de l’equip de La Caldera des de 2011, part de BIDE

(Barcelona International Dance Exchange), una plataforma de treball en xarxa i intercanvi per a coreògrafs, ballarins i artistes professionals des del 2012 i part de La Visiva (centre de creació) des de 2017. Tristán ha treballat i col·laborat amb moltes companyies, creadors, coreògrafs, festivals, teatres i institucions culturals de Catalunya, Espanya, Itàlia, França i Nova York i Terranova a l’Amèrica del Nord.

Projecte —

El projecte és el mateix per a tots els residents de la residènciua de dansa: Léxico, comprenent allò desconegut. Una col·laboració internacional entre artistes de dansa que parlen llengües diferents per crear una nova actuació junts.