2019

Víctor Casado

Enginyer de telecomunicacions – Desenvolupador i formador en STEM.

Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Del 10 al 12 de maig de 2019

Biografia —

Víctor Casado va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions, en l’especialitat de Telemàtica. Fa 10 anys que forma part de l’equip d’Edutec del Citilab, on ha estat treballant com a desenvolupador i formador en projectes dirigits a l’ensenyament de la programació, l’electrònica i la robòtica en l’àmbit educatiu.

Actualment participa en el projecte Edulab, que té com a objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i desenvolupar el pensament crític i creatiu a les escoles de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Projecte —

Com els meus companys de feina del Citilab, la meva estada a Faber em donarà l’oportunitat de conèixer altres professionals de l’ensenyament i alhora usuaris d’entorns de programació per blocs (Scratch,Snap!, microBlocks, etc) amb qui contactar i intercanviar experiències.

A més, ja que hi haurà els desenvolupadors de l’entorn de programació microBlocks, aprofitarem per aportar idees i resoldre dubtes amb ells, i és que la nova placa electrònica que hem creat al Citilab es programa mitjançant aquest entorn.

Espero que la nostra estada a la comunitat de Faber ens permeti millorar la innovació en els processos d’ensenyament i aprenentatge.