2018

Wen Hsia

Arquitecta i professora

Kuala Lumpur (Malàisia)

Del 12 al 25 de març de 2018

Biografia —

www.whbca.com

Wen Hsia és una arquitecta practicant i professora visitant a la Universitat de Malaya i la Universitat de Tecnologia i Disseny de Singapur. Sent passió per promoure el pensament lateral en el disseny dins seus i entre els estudiants.

Compta amb la meitat de WHBC Architects, una pràctica de disseny que s’esforça per trobar la idea adequada i la inspiració per a totes i cadascuna de les propostes en què treballen. La pràctica considera que el disseny és un acte equilibrador intrínsec d’utilitat, tecnologia i emocions en el seu lloc específic.

Els seus treballs recents inclouen una casa feta a partir d’antics pals de telègraf, un hotel per a gossos, un durian collecting shed i un bany comunitari per als indígenes. La seva curiositat i els seus incansables experiments han guanyat premis internacionals i han exhibit i publicat les seves obres a Àsia, Europa i Amèrica.

Projecte —

El projecte a la residència serà escriure articles sobre idees i pensaments d’arquitectura i pensament com a mitjà d’educar estudiants i joves dissenyadors. S’analitzaran per escrit diverses maneres de pensar i les metodologies.

Hi haurà investigacions d’arquitectura, paisatge i la comunitat d’Olot. Els temes seran gravats per escrit, fotografia i dibuix. L’estudi es desenvoluparà a través d’un estudi de camp a Olot i una discussió amb l’equip Faber i els residents. Les idees de les persones de diversos àmbits i regions generaran diversos punts de vista i disminuiran les visions del túnel.