Creences religioses

12 setembre –

16 octubre

2017

Faber acull durant un mes professionals, investigadors i artistes que basin el seu treball en les creences religioses, ja sigui des d’un punt de vista teòric, empíric o artístic.

Quin paper tenen les religions en el segle XXI? Com afecten les creences religioses a la nostra societat? Quina relació s’estableix entre religió i política? Aquestes preguntes, i moltes d’altres relacionades amb el poder, l’educació, la història, la moral o l’ètica estaran presents en la quarta estada a la Residència Faber. Volem fer un tractament rigorós de les creences religioses, discutir les diverses formes de relació que podem establir amb les religions presents a les nostres ciutats i crear un ambient de treball basat en el diàleg i en l’intercanvi d’experiències. , discutir les diverses formes de relació que podem establir amb les religions presents a les nostres ciutats i crear un ambient de treball basat en el diàleg i en l’intercanvi d’experiències. És per això que fem una crida als candidats interessats que vulguin desenvolupar el seu projecte a Olot, del 12 de setembre al 9 d’octubre.

Qui pot venir? Faber és una residència interdisciplinària. Qualsevol professional, investigador, artista o escriptor que tingui un projecte relacionat amb la religió i que cregui que pot participar en activitats. Aquestes activitats (conferències, taules rodones, seminaris, grups de treball) poden estar adreçades a especialistes, però també al públic en general o a alumnes d’instituts i escoles.

La valoració dels projectes tindrà en compte el currículum del candidat, el projecte de treball, la qualitat de les activitats de retorn proposades i la flexibilitat per adaptar-se a públics diversos.

Termini: 30 de juliol de 2017

Comunicació de resultats: 30 de juliol de 2017 o abans

Presentar candidatura