Kate Good | Estudiant de doctorat

A Faber, esperava escriure una gran part d’un capítol de la meva dissertació, potser anar una mica més enllà i practicar el meu català a la ciutat d’Olot. Aquesta experiència m’ha deixat molt satisfeta. El que no sabia és que faria totes aquestes coses i encara unes quantes més.

Durant les tres setmanes a la residència vaig participar en debats informals nocturns, organitzats per les companyes residents, sobre una àmplia varietat de projectes de recerca; em reunia i parlava amb l’equip de lideratge professional i molt compromès de Faber; vaig exposar el meu treball a la jornada de portes obertes que va organitzar Faber per al públic en general. Vaig gaudir de les converses dels sopars amb les altres residents sobre temes mundans (sopa o amanida?) i també més significatius (diversitat en els llocs de treball, igualtat de paga per a les dones). Vaig descobrir noves maneres d’ampliar l’abast del meu projecte després de debatre’l amb dones de diferents àmbits, inclosos el periodisme, els estudis organitzatius i la filosofia. Vaig practicar les relacions públiques compartint la meva recerca i les meves experiències amb els mitjans de comunicació locals, vaig fer la meva primera presentació acadèmica en català a estudiants de secundària d’un institut local i vaig visitar Olot i altres precioses ciutats properes.

A causa de la gran varietat d’experiències inesperades que Faber va oferir, he trobat que ha estat una experiència especialment enriquidora i gratificant acadèmicament, professionalment i personalment. Moltes gràcies!