Ange Fitzgerald | Institut Monsacopa (Olot) | 17 de gener de 2020

Per completar el meu temps en Faber, les professores d’anglès Pat i Carmina, de l’INS Montsacopa, em van convidar a compartir les meves experiències amb 60 estudiants d’últim curs en una presentació d’una hora. Com que havia participat en una residència sobre feminismes, vaig decidir tractar la idea de trencar les barreres compartint els meus aprenentatges clau arran de viure i treballar a l’Orient Mitjà. Vaig exposar el que em va portar a l’Orient Mitjà, el que hi vaig fer i com era la vida allà. Vaig explicar als estudiants com la meva experiència allà em va ensenyar coses com mantenir un cor i una ment oberts sobre les situacions a les quals m’enfrontava i evitar els estereotips i les generalitzacions. En resposta als meus aprenentatges, els estudiants van generar els seus propis, com moure’t fora de la teva zona de confort, no ser jutjats, anar més a poc a poc i buscar el millor de les persones. La sessió va concloure amb una discussió més detallada de les meves experiències basada en les preguntes dels estudiants.