Thiara Alves | Arxivista i doctoranda

La residència d’arxivística va ser un moment meravellós per organitzar els meus estudis, compartir les meves investigacions i aprendre del treball d’altres residents. També he pogut intercanviar experiències professionals amb col·legues d’altres països que, com jo, també treballen en arxius universitaris.

A més, la residència em va permetre mudar-me a una ciutat amb gent molt receptiva. Però el meu moviment no era només geogràfic. En aquesta ocasió també em va permetre moure’m positivament en les esferes intel·lectuals i emocionals. Vaig conèixer algunes persones increïbles, que porto al meu cor, disposades a animar i a col·laborar amb els seus col·legues.

Faber ha proporcionat un ambient propici per a l’estudi i la socialització dels residents en un hotel excel·lent, que es destaca, entre altres coses, pel seu meravellós menjar i el seu personal molt amable.

Vull expressar el meu més sincer i etern agraïment a tot el personal de Faber (especialment a Francesc Serés, Gavina Freixa i Pau), a tots els companys residents i a l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya.

Agraeixo també a totes les persones del Brasil que em van ajudar a realitzar aquest somni: la família, els professors d’anglès i el professor d’arxiu José María Jardim, que va divulgar al meu país, a través de les xarxes socials, aquesta residència.

Aquesta residència serà arxivada històricament en la meva memòria!